Vår vardag

Applikationsutveckling​

Connect

Vi har flera förfrågningar och projekt inom Apputveckling idag. Vi hjälper våra kunder med bland annat  utveckling med nyutveckling av webbapplikationer och appar. Våra kunder finns inom bland annat Fintech, Media och gambling. Nedan kan du läsa om rollerna som vi söker för detta område. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

På AQC jobbar våra konsulter med ett stort mått av egen frihet. De är fast anställda, men ändå så nära egenföretagare man kan komma. Var och en har eget mandat och tar ansvar för att på bästa sätt sköta sitt uppdrag och för att investera i sig själv och sin egen utveckling.

Vi gillar att umgås med varandra och investerar i tid tillsammans. Under året anordnar vi allt från frukostseminarium till konferensresor. Vi är alla aktiva och uppskattar upplevelser i form av alperna på skidor eller mat och kultur till fots.

Du gör jobbet och fattar besluten

Som konsult hos oss får du frihet att välja hur du vill fördela din del av intäkten från ett uppdrag månadsvis. Vi har flera olika samarbetspartners som kan bistå med hjälp enligt följande punkter: 

 • Lön

  Hur stor del vill du ta ut i lön? Har du större utgifter ett par månader kanske denna delen blir högre för dig?

 • Kompetensutveckling

  Du bestämmer själv vilka utbildningar, seminarium och meetups du väljer att gå på under ett år. Du ansvarar för att hålla dig uppdaterad kring nya tekniker och arbetsätt inom ditt område.

 • Pension

  Hur mycket tänker du att du kommer lägga undan för ålderns höst? Vi samarbetar med Söderberg & Partners som kan hjälpa dig att sätta upp en plan.

 • Semester

  Hur ser semesterplanerna ut för året? Har du tänkt att åka på drömresan eller blir det bara ett par dagar i sommarstugan? Vilka planer du än har är det du som bestämmer hur mycket som ska läggas på denna punkt.

AQC Stockholm

Kammakargatan 47
111 24 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på AQC?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@aqc.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor